VAŽNA OSOBA

Svi se pitaju ko je misteriozna žena od koje se Novak Đoković ne odvaja

Novaku je društvo pravila žena plave kose

Piše: Avaz.ba

Novak Đoković

Foto: Getty


Nakon što je poslije tri seta savladao Nijemca Kefera u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, najbolji teniser svijeta Novak Đoković je ostao da uživa u meču četvrtfinala dama u kom je Muguruza poslije tri seta bila bolja od Azarenke.

Da stvar bude zanimljivija, Đoković na tribinama nije bio sam. Društvo mu je pravila žena plave kose, menadžerka Elena Kapelaro koja se bavi odnosima sa javnošću, a Novaka je upoznala uz muža Eduarda Artaldija, kada je Đoković prije deset godina potpisao ugovor sa kompanijom Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu gdje je Artaldi radio.

- Praktično smo živjeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svijetu, a da je odvojen od porodice.

Kada se Novak rastao sa renomiranim italijanskim brendom nastavio je da radi sa Artaldijem, koji je napustio firmu i postao dio srpske familije.

- Trudimo se da što više budemo profesionalni, ali je naš odnos previše ličan. Živimo zajedno sedam dana nedeljno, a ovih devet godina iza nas bile su baš "bogate". Ponekad smo se i za uši vukli - pojasnio je u jednom intervjuu Italijan.

Više o temi

PRVI REKET SVIJETA
Drama u Njujorku: Đokoviću se pogoršalo stanje
NA VRH

Komentari