VELIKA PODRŠKA

Britanski "San" izabrao deset najljepših žena tenisera!

Među deset najljepših devojaka tenisera nalazi se i Jelena Đoković

Neke od partnerica slavnih tenisera. Instagram

A. J. / Blic

12.2.2021

Neke od glavnih teniskih zvijezda podržavaju razne atraktivne djevojke među kojima su i rijaliti učesnice, zvijezde stranica za odrasle, cirkuske plesačice..

Među deset najljepših devojaka tenisera, koje je nabrojao britanski "San", nalazi se i Jelena Đoković. Ona redovno prati mečeve Novaka Đokovića na većini velikih teniskih turnira, a njih dvoje su se upoznali dok je ona bila u srednjoj školi, a vjenčali su se 2014. godine.

Brazilska ljepotica Kamila Ringoa, djevojka kanadskog tenisera Miloša Raonića blistala je u ponedjeljak na startu Australijan opena. Ona je nedavno oduševila svoje fanove u fotografisanju na plaži.


Zbog koronavirusa ove godine, većina žena igrača će bodriti svoje izabranike od kuće i pokazivati podršku na društvenim mrežama.

Sljedeća ljepotica je prava bomba! To je najbolji opis 26-godišnje Vanese Sijere, koja je u centar pažnje javnosti dospjela pri dolasku u Melburn. Tada je par Tomić – Sijera morao u dvosedmični karantin, a kako su se pod ključem zabavljali pustite mašti na volju.

Djevojka još jednog Australijanca je na ovoj listi. Tompson se nije proslavio na prvom Grend slemu u sezoni, predao je meč talentovanom Rudu, a da li je razlog predaje bila Britani? Oni su vezu „ozvaničili“ na društvenim mrežama par dana uoči početka turnira uz poruku – „Gem, set, meč, ljubav“!

Italijanski teniser Fabio Fonjini kod kuće ima snažnu podršku od strane supruge Flavije sa kojom je u braku od 2016. godine. Ovaj par koji ima dvoje djece veže upravo i tenis, jer je Flavija takođe nekada igrala tenis, dok sada uživa u veoma prijatnom porodičnom životu.

Nik Kirjos, kontroverzni australijski teniser, otpratio je prelijepu Kjaru Pasari sa svih društvenih mreža i tako najavio kraj ove veze. Broj muškaraca koji bi stajali u redu kao rame za plakanje Kjari vjerujemo da nije mali.

Postao je Dominik Tim jedan od najboljih svjetskih tenisera, a kada mu pogledate djevojku shvatite zbog čega uvijek ima motiv više! Lili Pol-Ronkalji je kćerka direktora austrijskog cirkusa.

Također, tu su još i Marija Parelo, supruga Rafaela Nadala, Teodora Patalas, devojka Stefanosa Cicipasa, Darija Medvedeva koja je u sretnom braku sa teniserom Danilom Medvedevom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.