MELBURN

Žena koja je napravila skandal na Nadalovom meču: Nisam pila džin i tekilu

On je baš dosadan sa svojim ritualima

Liza: Izbačena s tribina. Twitter

N. Demirović

12.2.2021

Žena koja je izbačena sa tribina na meču Rafaela Nadala u Melburnu oglasila se rekavši kako nije tačno da je bila pijana. Rafa je po završetku meča u razgovoru sa novinarima rekao da je gospođa "vjerovatno malo više popila džina ili tekile" na šta mu je ona odgovorila.

- Veliki sam fan tenisa i ne, nisam pila džin ili tekilu. Uzela sam samo čašu šampanjca tokom dana, a tamo sam bila satima. Alkohol čini ljude da budu manje zatvoreni, ali ja sam takva uvijek, barem za ljude koji me znaju. I svakako nisam Nadalov fan. Mislim da je neviđeno dosadan sa onim ritualima prije servisa koje radi svo vrijeme. Jedini razlog što sam bila tako sretna je što sam dobila ulaznicu za prethodni ženski meč. I ostala sam da gledam potom dosadnog Nadala - kaže Liza (Lisa).

Svjesna je da je postala hit nakon što je jednoj zvijezdi pokazala srednji prst.

- Slike mene kako se radujem i kad me izbacuju, postale su viralne, što svjedoči koliko su to nevjerovatno dosadni mečevi. Što biste se fokusirali na gledaoca? Pomalo sam posramljena, ne znam kako će sve izgledati dan poslije. Dobila sam gomilu poziva i poruka od različitih ljudi. Pa sam sve gledala i na TV. Očigledno je da nisam ispala dobro u svemu tome, ali šta da radim? Šta je bilo, bilo je - zaključila je Australka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.