SLAVIO U PARIZU

Đoković nakon slavlja u Parizu: Oba djeteta po prvi put su me zajedno gledala

Ono što cijenim i poštujem kod Danila je njegova dosljednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku, napisao je srbijanski teniser

Đoković s trofejem iz Pariza. AFP

M. K.

8.11.2021

Novak Đoković pobjedom u finalu Mastersa u Parizu nad Danilom Medvedevom obezbjedio je prvo mjesto do kraja ove godine, a usput se stigao i revanširati Rusu za poraz u finalu Ju Es Opena.

Đoković je dobio 600 bodova, pa od danas ima 10.940 bodova, dok je Medvedev, koji je izgubio 1.900, ostati na 7.640. 

Srbijanski teniser se nakon velikog uspjeha oglasio na društvenim mrežama objavivši fotografiju sa peharom uz dužu poruku:

"Nedjelja puna blagoslova. Oba djeteta po prvi put me zajedno gledaju cijeli meč. I to kakav meč. Velika borba sa izvanrednom atmosferom na tribinama. Tokom cijele nedjelje sam osjećaju puno podrške i ta energija me je nosila do trofeja. Hvala mom timu na trudu da se ostvari još jedan veliki uspjeh. Radujem se da donesem još jedno "drvo" u šumu gdje ovaj vuk spava.

Ono što cijenim i poštujem kod Danila je njegova dosljednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku. Originalan i autentičan. Nezavisno od mišljenja drugih, zastupa svoje vrijednosti i zauzima stav koji je njemu svojstven. Kada vidim ljude koji prihvataju sebe i svoju narav , a rade konstantno na usavršavanju, znam da im predstoji uspjeh u karijeri i životu. Radujem se novim susretima sa Danilom. Drago mi je da se rodilo još jedno značajno rivalstvo za tenis", napisao je Đoković.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.