REAKCIJE

Brojni sportisti i poznate ličnosti podržale Novaka Đokovića, među njima je i Miralem Pjanić

Objava za nešto više od sat vremena ima preko 365 hiljada sviđanja

I. Ćosić

Miralem Pjanić podržao Novaka Đokovića

Foto: AVAZ


Nakon što se Novak Đoković oglasio na Instagramu, veliki broj reakcija na objavu dolazi od strane sportista i poznatih ličnosti. Srbijanski teniser je glavna tema u svijetu, a vrijedi istaći da mu je podršku uputio i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, kao i hrvatski veznjak Ivan Rakitić. 

- Hvala vam svima što ste bili uz mene kroz sve ovo i ohrabrili me da ostanem jak. Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo, želim da ostanem i pokušam da se takmičim na Australian openu. Ostajem fokusiran na to. Doletio sam ovdje da igram na jednom od najvažnijih događaja koje imamo pred nevjerovatnim navijačima - napisao je Đoković.

Pored Pjanića i Rakitića, tu su brojne poznate ličnosti kao Vladimir Grbić - bivši srbijanski odbojkaš, Tom Brejdi (Brady) - američki fudbalski kvoterbek, Nikola Mirotić - košarkaš Barcelone, Mina Milutinović - manekenka, popularni srbijanski voditelj Andrej Maričić, Džejson Vejl (Jason Vale) - poznati autor, kao i Ivana Jorović - srbijanska teniserka. 

  • Brojne reakcije poznatih ličnosti

    Brojne reakcije poznatih ličnosti

    Foto: Screenshot


Saopćenje prvog reketa svijeta za kratko vrijeme je dostiglo veliki broj reakcija i njegovih fanova, a objava za nešto više od sat vremena ima preko 365 hiljada sviđanja. 

NA VRH

Podijeli članak na