SKANDALOZNO PONAŠANJE

Australski novinari vrijeđali Đokovića, nazvali ga "lažljivim i podlim se*onjom"

Nisu znali da su kamere uključene

Medern i Amor pogrdnim imenom nazvali najboljeg tenisera svijeta. PRINTSCREEN

A. V.

11.1.2022

Novinari australskog Kanala 7 Rebeka Medern (Rebecca Maddern) i Majk Amor (Mike) oštro su vrijeđali Novaka Đokovića tokom pripreme za emisiju, ne znajući da su kamere uključene.

U trenucima pred početak programa, dvojac prezentera pomenute televizije je pogrdnim imenom nazvao najboljeg tenisera svijeta i osudio ga zbog cjelokupne situacije.

Razgovor su zabilježile kamere.

- Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi, podli se*onja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan... Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I poslije toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime - govorili su Medernova i Amor.

Ni tu nije bio kraj.

- Većina ljudi misli da je on se*onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem, zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki... Ona jadna Čehinja je poslata kući - završili su novinari.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.