DOBAR POTEZ

Pogledajte poruku koju je australskom teniseru poslao Đoković dok je trajalo suđenje

Srbijanski mediji ističu kako je Đoković čak i najtežim trenucima u karijeri pokazao veličinu pa je čestitao australskom teniseru Thanasiju Kokkinakisu, koji je u finalu turnira u Adelaideu pobijedio Francuza Pairea i osvojio prvi turnir u karijeri

Đoković čestitao Kokinakisu. Agencije

Piše: E. T.

16.1.2022

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, nakon cirkusa koji je trajao skoro dvije sedmice bit će deportovan iz Australije. Tročlano sudsko vijeće Saveznog suda u Melbourneu na čelu sa sucem Jamesom Allsopom jednoglasno je podržalo odluku ministra Alexa Hawkea koji je odbio vizu Đokoviću iskoristivši svoju ovlast prema članku Zakona o migracijama.


Poruka koju je Đoković poslao Australcu. Screenshot

Srbijanski mediji ističu kako je Đoković čak i najtežim trenucima u karijeri pokazao veličinu pa je čestitao australskom teniseru Thanasiju Kokkinakisu, koji je u finalu turnira u Adelaideu pobijedio Francuza Pairea i osvojio prvi turnir u karijeri.

- Čestitam ti na tvojoj prvoj tituli u tvom rodnom gradu, Thanasi. Poslije svih teškoća s ozljedama koje si imao, siguran sam da je ovo još slađe. Zaslužio si ovo! Sjajno za tenis. Sretno u Melbourneu - napisao je Novak, a tu je poruku australski teniser podijelio na svom Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.