ČAST ŽIVJETI U ERI NOVAKA

Jelena Karleuša podržala Đokovića: Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, ovaj stav...

Podsjetimo, srbijanski teniser već danima vodi pravnu bitku oko nastupa na Australian openu, a odluka je danas donesena i on će biti protjeran iz Australije

E. T.

Karleuša podržala Đokovića

Foto: Agencije


Najgori oblik nepravde je lažna pravda, napisala je Jelena Karleuša osvrnuvši se na odluku suda u Australiji da deportuje Novaka Đokovića, najbolje svjetskog tenisera. 

- Ali ovaj čovjek nije najbolji svih vremena slučajno. Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, ovaj stav, ovaj protok energije. Zar ne vidite? Ovdje Univerzum vrti čudnu silu. Čast je živjeti u eri Novaka Đokovića, čovjeka rođenog da ostavi veliki trag - poručila je Karleuša. 

Podsjetimo, srbijanski teniser već danima vodi pravnu bitku oko nastupa na Australian openu, a odluka je danas donesena i on će biti protjeran iz Australije. 

Novak će morati da plati troškove suđenja, a što se tiče zabrane ulaska u Australiju, to se može revidirati pred sljedeći Australijan open. Naime, postoje izuzeci od zabrane u slučaju „izuzetnih okolnosti“, ako u interesu Australije bude da Novak učestvuje.

  • Karleuša podržala Đokovića

    Karleuša podržala Đokovića

    Foto: Screenshot


Više o temi Novak Đoković

NA VRH

Podijeli članak na