OBJAVIO NJEGOV OTAC SRĐAN

Novak Đoković i dalje na odmoru: Pričestio se, a sa roditeljima bio na ručku kod patrijarha Porfirija

Danas smo, uz više stotina vjernika, u hramu Svetog Save prisustvovali Svetoj liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime sveštenog spomena na Svetog Savu, napisao je Srđan Đoković

Dijana, Novak i Srđan Đoković sa patrijarhom Porfirijem. Instagram

E. Ć.

27.1.2022

Prvi teniser svijeta Novak Đoković je i dalje na odmoru, pošto je ostao bez nastupa na prvom Gren slemu sezone koji se igra u Melburnu. 

I dok se Australian open bliži kraju, rekorder po broju trofeja u Melburnu slobodno vrijeme provodi u Srbiji u krugu najmilijih. Ranije danas viđen je u Hramu Svetog Save na liturgiji sa ocem Srđanom i majkom Dijanom, a tom prilikom se i pričestio. Mališani su bili oduševljeni kada su ugledali Novaka Đokovića.

Nakon su Đokovići imali ručak sa patrijarhom Porfirijem, o čemu je na svom Instagram nalogu obavijestio Novakov otac Srđan.

Danas smo, uz više stotina vjernika, u hramu Svetog Save prisustvovali Svetoj liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime sveštenog spomena na Svetog Savu. Praznike je najljepše obilježiti sa porodicom, a nasmijana dječija lica koja su ugledala Novaka posebno su ispunila naša srca danas! Srećan Sveti Sava svim pravoslavnim vernicima - napisao je Srđan Đoković.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.