VELIKI PREOKRET

Nadalova titula sve promijenila, Đokovićev biograf uvjeren: Novak će se vakcinisati

Prema onome što se može čuti iz njegovog okruženja, mislim da će se vakcinisati. Možda su finale u Melburnu i Nadalova 21. Gren slema titula doprinijeli toj odluci, rekao je Miks, autor biografije Novaka Đokovića

E. Ć.

Đoković: Deportovali ga iz Australije jer nije bio vakcinisan

Foto: Twitter


Danijel Mikš (Muksch), autor biografije Novaka Đokovića, tvrdi da će se prvi teniser svijeta vakcinisati protiv koronavirusa.

- Prema onome što se može čuti iz njegovog okruženja, mislim da će se vakcinisati. Možda su finale u Melburnu i Nadalova 21. Gren slema titula doprinijeli toj odluci - rekao je Mikš austrijskim medijima.

Podsjećamo, Đoković je poslije 11 dana provedenih u Australiji i dva sudska procesa deportovan iz te zemlje. Deportovan je, jer je predstavljao opasnost za javno zdravlje zemlje, a dobio je zabranu ulaska u Australiju u naredne tri godine.

Mikš je komentarisao i događaje iz Beograda i konferencije za štampu Đokovićeve porodice, dok se u Australiji vodio proces. Rekao je da se Novak ne slaže s takvim ispadima, ali da "nikad javno ne bi protivurječio ocu."

- Tako je vaspitan. S druge strane, definitivno ne podržava ono što se događalo u Beogradu, dok je boravio u Melburnu - poručio je Mikš austrijskim medijima.

Više o temi Novak Đoković

VELIKA TROJKA
Nadal: Zahvalan sam Đokoviću i Federeru
NA VRH

Podijeli članak na