ZANIMLJIVA SCENA

Đoković iskoristio priliku pa se našalio sa voditeljem: Kako vi znate da ja nemam pet godina

Slažem se sa Vama da imate vremena, ali nemate baš taj luksuz da se pet godina ne takmičite, upitao je Papić što je Đoković iskoristio da se našali

Gorislav Papić i Novak Đoković. Screenshot

E. Ć.

19.2.2022

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković još uvijek čeka prvi nastup u 2022. godini. On je propustio prvi Gren slem sezone u Australiji zbog Covid-protokola.

Đoković je tako iznenada dobio odmor, a veći dio je proveo u Srbiji. Njega očekuje nastup na turniru u Dubaiju, a na društvenim mrežama se pojavio video na kojem je Novak u odličnom raspoloženju stigao i da se našali sa voditeljem RTS-a Gorislavom Papićem.


Papić: Imate vremena, slažem se i ja sa Vama, ali mnogi Vas sada porede sa legendama sporta, što Vi svakako i jeste. Jedno od poređenja je i sa bokserom Kasijusom Klejom, odnosno Muhamedom Alijem. Njemu su njegova sloboda i lični integritet bili ispred svega. 

Nije želio da služi obavezni vojni rok i učestvuje u ratu u Vijetnamu. Pet godina nije boksovao. Slažem se sa Vama da imate vremena, ali nemate baš taj luksuz da se pet godina ne takmičite?

- Kako vi znate da ja nemam pet godina - pitao je Đoković, a onda se nasmijao, aludirajući na dvosmislenost pitanja, kao i na činjenicu da niko ne zna do kada će se profesionalno baviti tenisom.

Voditelj se nasmijao, pa se ubrzo ispravio.

Papić: Nemate baš taj luksuz od pet godina da se ne takmičite, izvinjavam se.

Đoković: Šalim se. Ne bih volio da dođem u istu situaciju. Teško mi je da zamislim da se pet godina ne takmičim, pa da se vratim, ali sve je moguće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.