ROLAN GAROS

Đoković nikada nije izgubio ni set protiv Bedenea

Novak je apsolutni favorit ne samo da pobijedi nego da meč šesnaeastine finala završi u tri seta i krene ka duelima sa mnogo jačim rivalima

Novak Đoković. Arhiva

Piše: G. Š.

27.5.2022

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u laganom ritmu je stigao do trećeg kola Rolan Garosa. Nije izgubio ni set protiv Japanca Nišioke i pulena Marjana Vajde - Molčana. Naredni rival prvog reketa planete je Slovenac Aljaž Bedene, koji je obećavao na početku karijere, ali nikada nije ostvario visoke domete.

Novak je apsolutni favorit ne samo da pobijedi nego da meč šesnaeastine finala završi u tri seta i krene ka duelima sa mnogo jačim rivalima. Slovenac će uskoro biti penzioner, na kraju sezone završava karijeru u 33. godinu, pa će mu današnji meč (13.20 sati) biti izvjesno oproštajni na Otvorenom prvenstvu Francuske. I pogled na ATP listi govori o kvalitetima Srbijanca i Slovenca. Bedene je tek na 195. mjestu. U prva dva kola je poslije četiri seta dobio Australijanca O’Konela i Urugvajca Kuevasa.

Đoković je pobijedio Bedenea u sva tri dosadašnja duela, a da nije izgubio ni set. Poslkednji put je Novak pobijedio narednog rivala prije pet godina na mastersu u Rimu, a prije toga je bio bolji na Rolan Garosu 2016. godine i Australijan openu 2015. 

Novak Đoković dobija Bedenea sa 3:0 u setovima – kvota u Mozzartu je 1,25. Pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteui odigraj online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.