POTRESNA ISPOVIJEST

Jelena Dokić šokirala fanove: Bila sam na ivici samoubistva, otac me je tukao do nesvijesti

Takav začarani krug je u mojoj glavi. Rezultat toga je: umalo da sam skočila s balkona na 26. spratu i to se dogodilo 28. aprila, rekla je Dokić

Dokić otkrila svoje najveće životne tajne. TWITTER

M. K.

13.6.2022

Bivša australsko-srbijanska teniserka Jelena Dokić na Instagramu je objavila potresnu ispovijest u kojoj između ostalog otkrilo svoj pokušaj samoubistva, te o nasilju u porodici koje je proživljavala.

- Htjela sam skočiti sa 26. sprata i oduzeti si život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je mračno. Bez tona, bez slike, ništa mi nema smisla. Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Posljednjih šest mjeseci je bilo teško. Stalno sam plakala, svugdje i uvijek. Na poslu sam se skrivala u kupaonicu kako bih brisala suze da me niko ne bi vidio, neprestano sam plakala u kući, u svoja četiri zida. Bilo je nepodnošljivo. Konstantni osjećaji tuge i bola jednostavno nisu odlazili i život mi je bio razlomljen, rasturen, započela je Jelena svoju ispovijest.

- Krivim sebe, ne mislim da sam vrijedna ljubavi i uplašena sam. Također znam da imam još toliko stvari na kojima moram biti zahvalna, a onda počinjem mrziti sebe jer se osjećam kao da nisam dovoljno zahvalna za sve i samo želim sve okončati, napisala je.

- Takav začarani krug je u mojoj glavi. Rezultat toga je: umalo da sam skočila s balkona na 26. spratu i to se dogodilo 28. aprila. Nikada neću zaboraviti taj dan, samo sam željela da bol i patnja prestanu, napisala je bivša teniserka na Instagramu.

Potom je govorila o ocu koji je bio neuračunljiva osoba i koji ju je tukao kad god bi to poželio, a jednom od udaraca pala u nesvijest.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.