STVARI SE PROMIJENILE

Kirjosov stariji brat: Nika je spasila djevojka

Prije nego je nju upoznao u njegovom je životu vladao haos, otkrio je Hristos

Nik Kirjos i Kostin Haci. AGENCIJE

A. V.

10.7.2022

Veliko finale Vimbldona između Srbijanca Novaka Đokovića i Australca Nika Kirjosa (Nick Kyrgios) na rasporedu je ove nedjelje od 15 sati, no u porodici Kirjos njihov je Nik već pobjednik. Tako barem tvrdi njegov stariji brat Hristos (Christos).

- U velikom dijelu kroz proteklih šest ili sedam godina nisam kraj sebe imao svog malog brata. On je bio toliko nesretan u sebi da je isključio sve one koji su ga voljeli i koji su mu bili blizu. Bio je potpuno rastresen, uvijek zabrinut zbog nečega - napisao je Hristos Kirjos u svojoj kolumni za Sydney Morning Herald, a prenosi Reuters.

- Svijet ga je promijenio, tenis ga je promijenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nik i ja jedno vrijeme uopće nismo razgovarali - dodao je.

No, stvari su se promijenile, a stariji brat 27-godišnjeg Nika tvrdi da je glavni razlog toga njegova sadašnja djevojka Kosten Haci Kostin Haci (Costeen Hatzi).

- Ona mu je otvorila oči. Prije nego je nju upoznao u njegovom je životu vladao haos. I mogu sada reći kako sam nazad dobio svog mlađeg brata, a mama i tata su nazad dobili svoga sina. On je za nas već pobjednik, jer nemam što drugo reći kada vidim da sazrijeva u sretnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, jer želim vidjeti kako pobjeđuje u svim životnim aspektima. Sretni smo zbog njega - zaključio je Hristos.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.