POKAZAO KOLIKO JE SPREMAN

Đoković održava formu: Tokom treninga gurao automobil

U pozadini su se čuli glasovi okupljenih koji su bodrili Đokovića koji je i sam pustio urlik oduševljenja kada je odgurao automobil do cilja

Đoković: Okupljeni ga bodrili. Instagram

E. Ć.

1.8.2022

Novak Đoković skoro pa sigurno neće moći da igra na US Openu, te na ostalim turnirima u Sjedinjenim Američkim Državama zbog toga što nije vakcinisan i što ne želi da se vakciniše.

Uprkos tome, Đoković vrijedno trenira. Iako je na odmoru u Crnoj Gori, koristi priliku da održava svoju formu. Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak kako gura automobil tokom treninga. 


U pozadini su se čuli glasovi okupljenih koji su bodrili Đokovića koji je i sam pustio urlik oduševljenja kada je odgurao automobil do cilja.

Podsjetimo, Đoković je nakon osvajanja sedmog Vimbldona u svojoj karijeri svečano otvorio teniske terene u parku Ravne u Visokom.


Jedan od najboljih tenisera svih vremena je priredio sjajnu zabavu. Nakon naše zemlje posjetio je i Hrvatsku, a sada je u Crnoj Gori. 

Inače, ranije je Đoković izjavio da se sprema kao da će igrati na US Openu. Ovaj turnir je na programu od 29. avgusta do 11. septembra. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.