Za Sliškovića nema mjesta na klupi Hajduka: Ali zato ima za jednog Katalonca

Svečanost u Bijelom salonu stadiona Poljud

(A. S.)

- Hajduk je za mene najbolji klub u Hrvatskoj . To je rekao 48-godišnji Španjolac Joan Carrillo na svojoj prvoj konferenciji za medije u ulozi prvog trenera splitskog kluba, održanoj u ponedjeljak u Bijelom salonu stadiona Poljud.

Predsjednik Hajduka Ivan Kos na početku se obraćanja medijima zahvalio bivšem treneru Marijanu Pušniku i najavio zaokret prema novim pobjedama s novim trenerom.

Sportski direktor Hajduka Mario Branco istaknuo je kako je Carrillo bio kandidat da već u ljetnom prijelaznom roku preuzme Hajduk, ali je izbor pao na slovenskog stručnjaka.

- Ne žalim što smo izabrali Pušnika. Nikada ne žalim zbog svojih odluka - rekao je Branco te istaknuo kako je Carrillo bez postavljanja ikakvih uvjeta spremno preuzeo vođenje momčadi.

- Mogao je tražiti da preuzme klupu po završetku jesenskog dijela, ali nije želio čekati. Neće vas impresionirati svojim engleskim ili na konferencijama za medije, ali će vas impresionirati igrama - dodao je Branco.

Imenovanjem Carilla za trenera Hajduka po "stoti put" je propala prilika da na klupi Splićana ponovo sjedne Blaž Slišković, koji je proteklih dana nakon odlaska Pušnika kotirao među tri kandidata. 

 

NA VRH

Podijeli članak na