SPORT

{Transferi /} Kejna mnogi vide u dresu Reala, ali se čelnicima kluba iz Madrida neće dopasti odgovor prvog čovjeka Totenhema

Avaz.ba

11.1.2018

Hari Kejn (Harry Kane) je nedavno poručio da želi da ostane u Totenhemu, ali samo ako Sparsi budu konkurentni za pehar, a danas mu je na svoj način odgovorio Danijel Levi (Daniel Lavy).

Predsjednik kluba iz sjevernog Londona je u razgovoru za „Sky sport” poručio da Kejn ne ide nigdje, iako se za njega interesira Real Madrid. 

- Svi igrači koje želimo da zadržimo će igrati i naredne sezone za Totenhem. To mogu da tvrdim, 100 posto - rekao je Levi.

Prvi čovjek Totenhema je poznat kao veoma tvrd pregovarač, što je najbolje osjetio Real Madrid, koji je oborio tadašnji svjetski rekord dovođenjem Gareta Bejla (Gareth Bale) za 100 miliona eura, a i Luku Modrića je platio te 2012. velikih 40 miliona.

Levi je svjestan da će najboljem strijelcu u Evropi u 2017. godini morati da ponudi više novca, a engleski mediji pišu da će pred Kejnom uskoro biti ugovor vrijedan 12 miliona eura po sezoni. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.