PREGOVORI

Atletiko ulaže maksimum da sačuva Grizmana

Index.hr

26.3.2018

Čelnici Atletiko Madrida posljednje sedmice provode razmišljajući o svom najboljem igraču Antoanu Grizmanu (Antoine Griezmann). 

Pod svaku cijenu ga žele zadržati u klubu, a morat će se dosta namučiti da Francuz ostane u dresu Atletika.

Novi ugovor već je predstavljen Grizmanu, a osim povećane plaće, obećali su mu i četiri nova saigrača, kako bi mu pomogli u osvajanju trofeja sljedeće sezone. 

Osim razgovora s Grizmanom, madridski klub održao je razgovore i s Barcelonom. Čelnici Atletika obećali su im da će ih prve obavijestiti ako francuski napadač odluči otići iz Madrida. Zamolili su glavne ljude Barcelone da ne vrše pritisak na Grizmana. Barcelona je odmah pristala na tu opciju zbog odličnih odnosa s gradskim rivalom Reala.

  Francuz je nedavno izjavio kako o svojoj budućnosti želi odlučiti prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

- Bez obzira hoću li ostati u Atletiku ili ne, odluku moram donijeti prije Svjetskog prvenstva. Želim ići u Rusiju bez razmišljanja hoću li ostati ili otići kako bi mogao biti 100 posto fokusiran na Svjetsko prvenstvo - rekao je ovaj nogometaš.

  Grizman je u redove Atletika došao iz Real Sosijedada za 30 miliona eura. Za Madriđane je odigrao 198 utakmica, a zabio je 106 golova, te 38 puta asistirao.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.