TRANSFERI

Juventus Realu otima još jednu zvijezdu: Ronaldo insistira na njegovom dolasku

Kristijano Ronaldo ( Twitter/Screenshot)

Tportal.hr

3.8.2018

Ljetni prijelazni rok završava 9.septembra i do tada će Juventus pokušati još jednom 'zagrabiti' u svlačionicu Real Madrida. Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) navodno je zatražio od čelnika 'Stare dame' da mu u Torino obavezno dovedu nekadašnjeg saigrača.

Juventus je, barem za sada, apsolutni pobjednik prijelaznog roka. No, dovođenjem Kristijana Ronalda u Torino tek je krenula 'šoping groznica'. Izvori bliski klubu javljaju kako je i sam Ronaldo sugerirao čelnicima kluba još neke igrače s kojima bi želio zaigrati u dresu 'Stare dame'.

Italijanski mediji tako navode kako će Juve do kraja 'mercata' pokušati dovesti još jednu zvijezdu Reala kojemu se - barem se tako sada čini - totalni raspad. Ronaldo je otišao, Kovačić je nezadovoljan i zatražio je transfer, Modrić pregovara s Interom, Benzema je također na izlaznim vratima... A Juventus će krenuti u dovođenje - Marsela (Marcelo)!

Brazilac je veliki Ronaldov prijatelj, uz to je i jedan od najboljih lijevih bekova, sigurno bi bio veliko pojačanje u redovima 'Stare dame'. Priča nije bez temelja jer je Pari Sen Žermen poslao ponudu za prošle sezone standardnog lijevog beka Juventusa Aleksa Sandra (Alexa Sandra), francuski prvak nudi čak 50 miliona eura, a to bi bilo dovoljno novca kojim bi Juventus od Reala otkupio Marsela. 

Italijanski mediji navode kako će se prva runda pregovora oko Marselova dolaska u Torino odigrati već ovog vikenda kad pripremnu utakmicu u sklopu turneje po SAD-u igraju Real i Juve, a sve oko moguće realizacije tog transfera trebalo bi biti jasnije već sredinom sljedeće sedmice.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.