SPORT

Opasan plan: Real sprema transfer koji će zasjeniti i Ronalda!

Antenam.net

22.8.2018

Danas iz Španije stiže luda vijest o potencijalnoj transfer bombi koja bi mogla da zasijeni odlazak Ronalda i usreći sve one koji vole Real Madrid.

Postoji šansa da Kraljevski klub do kraja prijelaznog roka dovede Kilijana Mbapea?!

Nije tajna da je on i pribe godinu dana bio Realova želja kada je odabrao PSG. Nije tajna da se pominjao i ovog ljeta. Kao i da je Real Madrid to morao da demantuje na zvaničnom sajtu.

Poslije sjajnih partija na Mundijalu, Mbape je i definitivno izrastao u zvijezdu najviše klase i uklapa se u profil galaktičkih pojačanja Florentina Pereza poput Figa, Zidana, Ronalda, Kristijana, Kake, Bejla... Nije pitanje da li će, već kada će mladi Francuz postati najbolji fudbaler planete. A takvi su obično na Perezovoj listi želja.

Iz Španije stižu spekulacije da je transfer moguć do kraja prinelaznog roka koji se u Španiji i Francuskoj završava 31. avgusta.

Pari Sen Žermen je prošlog ljeta pozajmio Kilijana Mbapea od Monaka za 35.000.000 eura uz opciju da ga ovog ljeta otkupi za 145.000.000 eura čime bi cio transfer iznosio 180.000.000 eura i poslije Nejmarovog bi bio drugi najveći svih vremena. Međutim, prema saznanjima nekih španskih medija, PSG još nije uplatio otkup ugovora Monaku, a posljednji rok za to 27. avgust. Tačno godinu poslibe Mbapeovog ljetošnjeg dolaska iz Monaka.

Španci pišu i da PSG zbog problema sa finansijskim fer-plejom možda neće uspjeti da uplati potrebnu sumu, da isprati dinamiku uplate i da bi UEFA 27. avgusta mogla da poništi Mbapeov ugovor u Parizu. Tome se nada Florentino Perez koji bi istog trenutka poslao ponudu koja se ne odbija. Novac nije problem, Real ga ima dovoljno...

Za sada ovo djeluje kao prilično luda teorija i fantazija španskih medija naklonjenih Realu. Ali ostaje da vidimo šta će biti do 31. avgusta. Florentino Perez je čovjek koji je često znao da izazove zemljotres na fudbalskoj pijaci. Dolazak Mbapea bi bio u tom stilu. I Real bi ipak ljeto završio sa transfer bombom koja bi zasjenila i Kristijana Ronalda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.