SPORT

Potpuna rekonstrukcija Reala: Odlaze Modrić i još tri velike zvijezde, a kad čujete ko dolazi u Madrid...

100posto.hr

23.10.2018

Real Madrid trese kriza za kakvu nisu znali ni da je moguća. Iz kluba su otišli Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo i njihovi se odlasci itekako osjete. Loše igre i rezultati doveli su i do loše atmosfere u svlačionici, a mediji diljem svijeta pišu o novom Realu koji se tek treba posložiti.

Brazilac Marcelo je, ako je vjerovati Tuttosportu, na izlaznim vratima iz kluba. Čelnicima Reala već je javio kako na zimu ide u Juventus gdje ga čeka njegov prijatelj Cristiano Ronaldo. Njegov transfer trebao bi iznositi oko 60 milijuna eura, a to bi torinski sastav pokrio prodajom Alexa Sandra kojeg želi nekoliko klubova iz Engleske.

Još prije Marcela klub bi trebao napustiti trener Julen Lopetegui. Iako se igrači kunu u vjernost novom treneru, a brojni velikani mu daju podršku, Marca piše kako Lopetegui leti nakon prvog idućeg kiksa. Real je već kontaktirao Josea Mourinha, no izgleda da Portugalac ne želi nazad u Madrid pa bi novi trener trebao postati Antonio Conte koji je prvi favorit za to.

Pojavila se i informacija kako u Realu razmišljaju od dovođenju Zlatana Ibrahimovića kojem uskoro završava sezona u LA Galaxyju, no i da dođe Zlatan bi bio samo vatrogasno rješenje s obzirom na to da ima 37 godina.

U svakom slučaju, kraljevski klub bi doveo pojačanja za napadački dio ekipe jer jedan gol u pet utakmica nije ni približno dovoljno. Ronaldo je garantirao 30-ak golova po sezoni i tu je nastala velika rupa. Spominjali su se i dolasci Edena Hazarda i N'Gola Kantea iz Chelseaja što bi otvorilo prostor za odlazak Luke Modrića kojeg i dalje želi milanski Inter. Real bi u tom slučaju Modrića zamijenio za Maura Icardija i Interu isplatio manji dio transfera te tako dobio kvalitetnog napadača.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.