TRANSFERI

Maradona dovodi Bolta u meksičkog drugoligaša

Jedan od najvećih atletičara ikada odlučan da postane profesionalni nogometaš

Maradona: Impresioniran Boltovim nogometnim umijećem. Twitter

Index.hr

21.11.2018

Jedan od najvećih atletičara ikada, Usein Bolt (Usain), odlučan je da postane profesionalni nogometaš unatoč nekoliko neuspješnih proba.

Posljednja se dogodila u Australiji, kod tamošnjeg prvoligaša Central Koust Marinersa. Štoviše, Bolt je igrao odlično, u jednoj prijateljskoj utakmici postigao dva gola, ali je na kraju odbio ugovor Australaca. Razlog? Finansijski Marinersi nisu mogli pokriti želje Jamajčanina. 

Stoga je zanimljivo da Bolta navodno želi meksički Dorados, drugoligaš kojeg trenira Dijego Armando Maradona (Diego). Kada ih je preuzeo, Dorados se borio za ostanak u drugoj ligi, a sada igraju plej-of za ulazak u prvu. 

Prema pisanju engleskog Mirrora, Maradona je ostao impresioniran Boltovim nogometnim umijećem za vrijeme dvoboja u dobrotvorne svrhe u Švicarskoj ranije ove godine. Englezi navode da Maradona već kontaktira sponzore koji bi pokrili plaće Jamajčanina. Uvjet za njegov dolazak, navodno je ulazak u prvu ligu. Argentinac smatra da bi u tom slučaju Bolt itekako mogao pomoći napadu Doradosa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.