NOGOMETNA PIJACA

Transferi uživo: Barca nudi PSG-u Kutinja i 80 miliona eura za Nejmara

Nejmar i Kutinjo: Da li će biti dio spektakularnog transfera. Agencije

Piše: Avaz.ba / Al. Ti.

13.8.2019

Na portalu Avaz.ba pratite burna dešavanja na nogometnoj pijaci. I danas nas, prema najavama, očekuje mnogo zanimljivih transfera.

10:30

Barcelona je poslala ponudu PSG-u za Nejmara u iznosu od 80 miliona eura plus Kutinjo, objavili su francuski mediji.

Le Parisien je objavio da se radi o usmenom prijedlogu, mada je je istaknuto da iz PSG-a smatraju da Kutinjo vrijedi bar 120 miliona eura.

Ranije je objavljeno da se Nejmar očajnički želi vratiti u Barcelonu, iz koje je otišao u PSG prije dvije godine u rekordnom transferu vrijednom 222 miliona eura.

8:20

Valensija je potvrdila dolazak Eliakvima Mangale (Eliaquim) iz Mančester Sitija. Mangala je potpisao ugovor do juna 2021. godine. 

8:00

Jedan od najperspektivnijih mladih golmana na svijetu Đanluiđi Donaruma (Gianluigi Donnarumma) mogao bi završiti u PSG-u.

Navodno je Milan već u potrazi za novom "jedinicom", a kao mogući nasljednici Donarume spominje se Kejlor Navas (Keylor).

7:30

Budućnost Kutinja (Coutinho) u Barceloni još uvijek je pod znakom pitanja. Dok se sve više priča da će upravo on biti uključen u transfer Nejmara u Barcu, španski mediji su objavili da je Bajern zainteresiran za dovođenje veznjaka.

Prema natpisima El Mundo Deportiva, iz Barce su zainteresirani i za jednogodišnju posudbu sa opcijom kupovine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.