ZVANIČNO

Ivano Čepo potpisao za Široki Brijeg

Nametnuo se stručnom štabu

A. Vatreš

Ivano Čepo

Foto: NK ŠIROKI BRIJEG


Dvadesetogodišnji vezni igrač Ivano Čepo, koji je boravio na probnom radu na zimskim pripremama, nametnuo se stručnom štabu i potpisao ugovor s NK Široki Brijeg.

- Drago mi je da sam dobio priliku pristupiti ovoj momčadi u prethodnom pripremnom razdoblju. Zadovoljan sam načinom na koji sam odradio pripreme, ali ponajviše sretan što mi je stručni štab ukazao povjerenje i dao priliku potpisati ugovor s klubom koji je veliko ime u bh. nogometu. Imamo mladu ekipu, odlične momke koji su me od prvoga dana prihvatili kao svoga. Siguran sam kako će izboriti nastup u Evropi, kazao je polivalentni mladi igrač iz Orebića koji će proljetni dio sezone provesti na posudbi u hrvatskom trećeligašu NK Neretvanac Opuzen.

Čepo je svoj nogometni put započeo u matičnom Orebiću, a zatim prešao u NK Primorac 1929 Stobreč. Nakon toga je potpisao za hrvatskog prvoligaša HNK Gorica i nastupao za njihovu juniorski tim te nekoliko puta bio u kadru seniorske ekipe u 1. HNL. Iz Velike Gorice bio je posuđen NK Kurilovec. U jesenjem dijelu ove sezone branio je boje BŠK Zmaj Blato.

 
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na