ZVANIČNO

Ivano Čepo potpisao za Široki Brijeg

Nametnuo se stručnom štabu

Ivano Čepo. NK ŠIROKI BRIJEG

A. Vatreš

2.3.2021

Dvadesetogodišnji vezni igrač Ivano Čepo, koji je boravio na probnom radu na zimskim pripremama, nametnuo se stručnom štabu i potpisao ugovor s NK Široki Brijeg.

- Drago mi je da sam dobio priliku pristupiti ovoj momčadi u prethodnom pripremnom razdoblju. Zadovoljan sam načinom na koji sam odradio pripreme, ali ponajviše sretan što mi je stručni štab ukazao povjerenje i dao priliku potpisati ugovor s klubom koji je veliko ime u bh. nogometu. Imamo mladu ekipu, odlične momke koji su me od prvoga dana prihvatili kao svoga. Siguran sam kako će izboriti nastup u Evropi, kazao je polivalentni mladi igrač iz Orebića koji će proljetni dio sezone provesti na posudbi u hrvatskom trećeligašu NK Neretvanac Opuzen.

Čepo je svoj nogometni put započeo u matičnom Orebiću, a zatim prešao u NK Primorac 1929 Stobreč. Nakon toga je potpisao za hrvatskog prvoligaša HNK Gorica i nastupao za njihovu juniorski tim te nekoliko puta bio u kadru seniorske ekipe u 1. HNL. Iz Velike Gorice bio je posuđen NK Kurilovec. U jesenjem dijelu ove sezone branio je boje BŠK Zmaj Blato.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.