BH. VEZNJAK

Pjanić objavom na Instagramu zbunio sve: Gdje će na kraju završiti

Danas je stigao na okupljanje reprezentacije i odradio prvi trening

Pjanić na današnjem treningu "Zmajeva". NFSBIH

Piše: E. Ćosić

30.8.2021

Miralem Pjanić danas je stigao na okupljanje fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, te je zajedno sa ostalim reprezentativcima odradio trening, prvi uoči kvalifikacijske utakmice protiv Francuske (srijeda, 20:45).

Iako je očekivao da će na okupljanje "Zmajeva" stići sa jasnom slikom o svojoj budućnosti, Pjanić još uvijek nije riješio pitanje novog kluba. Od jučer traje nova saga sa Juventusom. 

Prvo je trener "Stare dame" Masimilijano Alegri (Massimiliano Allegri) navodno zatražio dolazak Pjanića nakon loše igre njegovog tima protiv Empolija (0:1), onda se rano danas pojavila vijest da su Juve i Barcelona na pragu dogovora, da bi poslije stigla vijest kako je Juventus odustao od Pjanića, za kojeg je zainteresovana ostala još samo Sevilja.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je nešto više od 24 sata, a pojedini strani mediji ipak nisu otpisali Juventus iz igre za Pjanića. Tako je italijanski novinar Nikolo Šira (Nicolo Schira) prenio kako agent našeg fudbalera Fali Ramadani radi na njegovom povratku u Torino.

Pjanić je objavom na Instagramu dodatno zagolicao maštu Bjankonera, ali i svih svojih fanova koji bi željeli da napusti Barcelonu i da ponovo standardno igra. Bh. reprezentativac je objavio crno-bijelu fotografiju sa emotikonom klavira, aludirajući na boje Juventusa, ali i eventualni povratak u "Staru damu".


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.