ITALIJA

Romano otkriva: Laporta se u Torinu sreo s Raiolom zbog dvije fudbalske zvijezde

Ekskluzivno. Predsjednik Barcelone Laporta danas je održao sastanak s Raiolom u Torinu, poručio je poznati italijanski novinar

Može li Laporta angažovati jednog od najboljih napadača u Evropi?. Agencije

M. K.

13.12.2021

Ugledni italijanski novinar Fabricio Romano (Fabrizio), kojeg često zovu ekspertom za transfere, oglasio se na svom Twitter profilu, te najavio moguće velike transfere koji bi mogli obilježiti prelazni rok u januaru ili narednog ljeta.

Naime, Romano je otkrio da se predsjednik Barcelone Žoan Laporta (Joan) sastao s poznatim menadžerom Minom Raiolom u Italiji, kao i da su u igri napadač Borusije Dortmund, Erling Haland (Haaland) i Paul Pogba, čija bi naredna destinacija mogla biti Barcelona.

"Ekskluzivno. Predsjednik Barcelone Laporta danas je održao sastanak s Raiolom u Torinu. Laporta je u Italiji zbog nagrade "Zlatni dečko", koju je dobio Pedri, a s Raiolom se sreo u poznatom hotelu. Njihov odnos je godinama sjajan. Treba obratiti pažnju na Halanda, Pogbu i mnoge druge talente, napisao je Romano.

Inače, Raiola je nedavno za njemački "Sport 1" rekao je kako je Haland spreman za iskorak u karijeri.

- Erling će napraviti idući korak u karijeri. Bajern, Real, Barcelona i Mančester siti su klubovi gdje može otići, rekao je Raiola.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.