NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA

Turski mediji: Bešiktaš se nakon jesenjeg dijela sezone rastaje od Pjanića

Za Bešiktaš je Pjanić odigrao 11 utakmica, osam u Superligi i tri u Ligi prvaka, upisao je četiri asistencije, a u strijelce se još nije upisao

Pjanić se vraća u Barcu već u januaru?. Agencije

M. K.

18.12.2021

Posljednjih dana sve se više spominje povratak Miralema Pjanića u Barcelonu već početkom naredne godine, a ako je vjerovati pisanju turskih medija to bi se moglo i desiti u januaru.

Navijači Bešiktaša su već u nekoliko navrata putem društvenih mreža iskazali javno nezadovoljstvo Pjanićevim nastupima u dresu turskog tima, ili bolje reći njegovim konstantnim izostancima zbog povreda, ali i prilično loše forme s kojom je i stigao iz Barcelone. 

Za Bešiktaš je Pjanić odigrao 11 utakmica, osam u Superligi i tri u Ligi prvaka, upisao je četiri asistencije, a u strijelce se još nije upisao, pa su prema navodima tamošnjih medija Bešiktaš odlučio da na polusezoni vrati Pjanića u Barcu, kako bi smanjili troškove koje imaju zbog našeg veznjaka. 

Ako se i Pjanić vrati u Barcelonu, možda to ne bi bilo ni loše za njega, ali pod uslovom da mu novi trener Ćavi (Xavi) pruži priliku da pokaže koliko može.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.