NA METI VELIKANA

Žoržinjov prioritet ostanak u Čelziju

Italijanskom reprezentativcu ističe ugovor na kraju sezone

Žoržinjo: Član "Plavaca" od 2018. godine. TWITTER

A. V.

2.11.2022

Unatoč učestalim navodima kako su Barcelona i Milan silno zainteresirani za veznjaka Čelzija Žoržinja (Jorginho, 30), njegov agent navodi da je prioritet ostanak u londonskom klubu.

Žoržinju ugovor s Čelzijem ističe na kraju aktuelne sezone, u junu 2023. godine, a kako su pisali određeni otočki mediji, nedavno je italijanski reprezentativac odbio produženje ugovora.

I to je bio znak za pojačani interes nekih klubova te se najčešće spominjala Barcelona, a potom i Milan. Isto tako, napominjalo se da se već dogodio sastanak igračevog agenta Žoaoa Santosa (Joao) s nekim od predstavnika Barcelone.

- To nije istina. Nikakav kontakt u vezi Žoržinja nije uspostavljen ni s Barcelonom ni s Milanom. Ni s bilo kojim drugim klubom. Naš je prioritet ostanak u Čelziju, naveo je agent Žoao Santos.

U Čelzi je 30-godišnji Žoržinjo došao 2018. godine iz Napolija. Ranije je još igrao za Veronu, a u dresu italijanske reprezentacije, koju je vodio do naslova evropskog prvaka, odigrao je 46 utakmica uz pet pogodaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.