ODLIČNO VRIJEME

Tea Faber, pobjednica utrke "Avaz Twist Tower Running 2022": Ovo nije obična utrka, potrebno je snage, brzine i izdržljivosti

Ja sam danas uživala, nadam se da ću opet doći, stvarno mi je super bilo i nadam se da ovo nije posljednji put da sam ovdje, kazala je Haber

Faber: Gušt mi je natjecati se. Avaz

Piše: E. D. A.

2.7.2022

Sjajna Fea Haber istrčala je utrku "Avaz Twist Tower Running 2022" za samo 4 minute i 45 sekundi. Do vrha je trebalo pretrčati 36 spratova i 780 stepenica. 


- Stvarno je neobična utrka, baš specifična, nisam ni sama znala šta me čeka. Super sam trčala, stvarno sam zadovoljna. Ovo nije kao obična utrka gdje brzina dolazi do izražaja,. Ovo je splet snage, brzine, eksplozivnosti, izdržljivosti, svega. I biti spreman psihički patiti se, kada postane teško. Ne stati, nego gurati dalje, izvlačiti iz sebe najbolje.


Nisam dugo u trčanju, evo zadnje 3-4 godine sam u trčanju, u dosta utrka sudjelujem. Jednostavno, gušt mi je natjecati se, ići po utrkama, upoznavati nove sredine i ljude.

Nema nikakvog straha. Dođite na utrku, uživajte, dajte sve od sebe i to je to. Ja sam danas uživala, nadam se da ću opet doći, stvarno mi je super bilo i nadam se da ovo nije posljednji put da sam ovdje - poručila je Faber.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.