31. SPRAT TORNJA

Junuzović: Miralem Pjanić i ja smo odlučili da restoran otvorimo u "Avaz Twist Toweru", ovo će biti dobra saradnja

Naravno, glavni specijalitet restorana je stejk, a Junuzović je istakao kako u restoranu rade momci koji su radili i u Dubaiju

Piše: A. Č.

3.9.2022

Restoran "Boho Steak House" u "Avaz Twist Toweru" - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić otvorio je ekskluzivni restoran "Boho Steak House" u "Avaz Twist Toweru".

Restoran vodi poznati ugostitelj Adis Junuzović, koji je vlasnik restorana "Baoli". Istakao je da je zadovoljan gostima, uposlenicima i zgradom "Avaz Twist Tower".

- Prvi utisci su odlični. To će u narednom periodu i biti mnogo bolje. Na obostrano zadovoljstvo sigurno će biti ovo dobra saradnja - kazao je Junuzović za portal "Avaza".

Na pitanje kako se došlo na ideju da se restoran otvori na 31. spratu "Avaz Twist Towera", Junuzović odgovara:

- Pa nekako u razgovoru sa direktorima Avazovog tornja, moj partner Miralem Pjanić i ja smo došli na ideju da tu otvorimo restoran. Nadamo se da će to biti onako kako smo i zamislili.

Naravno, glavni specijalitet restorana je stejk, a Junuzović je istakao kako u restoranu rade momci koji su radili i u Dubaiju. Najavio je i da će u narednom periodu biti i muzike, lajv bendovi će zabavljati sve posjetioce.


Poštovani čitaoci, ovo je nova Facebook stranica portala Avaza. Za pobjedu istine nad lažima, kliknite na ovaj link i zapratite stranicu Avaz.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.