GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Draško Stanivuković o ponovnoj kandidaturi: Četiri godine su nedovoljne da se završi sve

Draško Stanivuković kaže da je odluka stranke da aktuelni predsjednik Branislav Borenović produži mandat do lokalnih izbora

Stanivuković: Ići ćemo sa tim da pobjeda u Banjaluci bude još snažnija. Dejan Rakita / PIXSELL

E. A. / Nezavisne

21.4.2023

Draško Stanivuković kaže da je odluka stranke da aktuelni predsjednik PDP-a Branislav Borenović produži mandat do lokalnih izbora te da on nema planove biti predsjednik ove stranke.

- Lično smatram da, uz svu želju i posvećenost radu i promjenama, moram da se fokusiram na prioritete, a to je Banja Luka - rekao je Stanivuković u intervjuu za Nezavisne novine.

Stanivuković je otkrio da planira da se kandiduje za još jedan mandat na čelu Grada Banja Luka, jer su četiri godine nedovoljne da se završi sve započeto.

- Idem sa jednom iskrenom željom da dalje radim za svoj grad i svoje Banjalučane. Da završimo sve nabrojane projekte i krećemo raditi nove. Mi smo rekli da je u Banjoj Luci “Decenija uspona”, a četiri godine nisu dovoljne da se sve uradi. Ići ćemo sa tim da pobjeda u Banjoj Luci bude još snažnija i ubjedljivija nego što je to bila ona iz 2020. godine - poručio je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.