TRI EKSKLUZIVE

U sutrašnjem izdanju "Dnevnog avaza" čitajte intervjue s Kristijanom Šmitom, Zdravkom Čolićem i Pom Klementijer

Šmit govori o nasrtajima Milorada Dodika na ustavni poredak BiH te njegovim intervencijama koje su uslijedile kao odgovor na to

Kristijan Šmit, Zdravko Čolić i Pom Klementijer. Printscreen - Sime Želić/Pixsell - AP

H. J. I.

6.7.2023

U sutrašnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, donosimo vam tri ekskluzivna intervjua.

Za naš list govorili su visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit (Christian Schmidt), regionalna muzička zvijezda Zdravko Čolić i francuska glumica Pom Klementijer (Klementieff).

Šmit o Dodikovim nasrtajima 

U intervjuu za "Dnevni avaz" Šmit govori o nasrtajima Milorada Dodika na ustavni poredak BiH te njegovim intervencijama koje su uslijedile kao odgovor na to, mogućnosti da smijeni predsjednika RS, rješavanju pitanja državne imovine, da li on, kao visoki predstavnik, radi na štetu Srba i Bošnjaka, te da li se kaje što je prihvatio poziciju visokog predstavnika.

Čola snima nove pjesme

Kada Zdravko Čolić (72) pjeva u jednom gradu, tog je dana u tom gradu praznik. Upravo takav slučaj je s Travnikom, gdje neuništiva megazvijezda 5. avgusta ima veliki koncert na stadionu Pirota.

U sutrašnjem ekskluzivnom intervjuu za "Dnevni avaz" Čola ističe kako se i on veoma veseli susretu s publikom u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, gdje ga nije bilo jedno vrijeme. Također nam je otkrio da snima nove pjesme te je veoma otvoreno govorio o godinama, kćerkama Uni i Lari, supruzi Aleksandri, karijeri...

Nastavak franšize "Nemoguća misija - Odmazda"

U najnovijem nastavku filmske franšize "Nemoguća misija - Odmazda", superšpijun Itan Hant (Ethan Hunt), kojeg godinama utjelovljuje legendarni Tom Kruz (Cruise), suočava se s novom protivnicom - Paris. Utjelovila ju je francuska glumica Pom Klementijer (Klementieff), koja je svjetsku slavu stekla u "Čuvarima galaksije". 

- Cijelo iskustvo snimanja bilo je nevjerovatno. Inspirativno je raditi s filmskim stvaraocima kao što su Tom Kruz i Kristofer Mekvori. Njihova vizija je tako lijepa i filmska, a akcione sekvence i lokacije su zadivljujuće - priznala je Klementijer u ekskluzivnom razgovoru za "Dnevni avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.