INSTAGRAM

Sestra Alise Mutap ne odustaje: "Srce slatko, kontaktiraš advokata i pitaš"

Vrlo jednostavan novinarski posao, kaže ona

Alisa Ramić. Avaz

S. S.

26.4.2024

Sestra Alise Ramić, rođene Mutap, Berina nastavila je da na Instagramu da objavljuje tekstove "Avaza" nezadovoljna sadržajem istih.

Podsjećamo, jutros tekst da Alisi Ramić, rođ. Mutap, još uvijek nije upućen akt za izdržavanje kazne zatvora od dvije i po godine zbog slučaja "Dženana Memića", a nju je iziritrao dio gdje smo naveli da za sada nije poznato hoće li njeni advokati tražiti odgodu izvršenja kazne nakon što dobije uputni akt, pa je poručila da će "odmah staviti tačku na pisanje "gdje će, kad će, u čemu će".

- Pošto vidim da Avaz, odnosno Memiće jako interesuje kada će Alisa na izdržavanje kazne, da vam kažem da će ići kada jo bude uručen uputni akt. Odgodu nije tražila, niti će tražiti. Hvala na pažnji - poručila je Alisina sestra.

Nakon toga smo prenijeli njenu objavu, a nju joj je sada zasmetao dio gdje je navedeno da je nju to "iziritiralo".

- Iziritiralo? Srce slatko, kontaktiraš advokata i pitaš da li je Alisa tražila odgodu i da li joj je dostavljen uputni akt, a Sud kontaktiraš da dobiješ informaciju iz kojih razloga se toliko čeka. Vrlo jednostavan novinarski posao. A da li je urednički, ne bih baš rekla. Hvala na pažnji - navela je.

Objava na Instagramu. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.