EMOTIVAN DOGAĐAJ

U Mostaru održan Memorijalni turnir u čast prerano izgubljenih života Lane, Luke i Armana

Ovaj Memorijalni turnir nije samo sportski događaj već i prilika za zajedništvo i čuvanje uspomene na Lanu, Luku i Armana

Memorijalni turnir. Fena

FENA

12.5.2024

U Arena Sport Centru u Mostaru u subotu je održan Memorijalni turnir u znak sjećanja na Lanu, Luku i Armana, čime je obilježena sedma godišnjica tragične avionske nesreće u kojoj je život izgubilo pet osoba, od kojih troje djece, Lana Lovrić (11), Luka Lovrić (8) i Arman Hadžiomerović (8).

Ovaj emotivni događaj organiziran je u suradnji sa Sportskim savezom Grada Mostara te HŠK Zrinjski kako bi ostala očuvana uspomena na mlade sportaše koji su gajili veliku ljubav prema nogometu.

- Luka je bio istinski zaljubljenik u nogomet, Arman također. Drago mi je da nakon sedam godina ovaj sportski događaj postaje tradicija, stoga posebnu zahvalu upućujem organizatorima, Arena Sport Centru, Sportskom savezu Grada Mostara i HŠK Zrinjski što čuvaju sjećanje na naše Armana, Luku i Lanu - kazala je Filka Lovrić, majka Luke i Lane.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa rođenih 2015. godine, a poseban trenutak turnira bila je revijalna utakmica odigrana u čast prijateljstva Armana i Luke.

- Danas obilježavamo sedmu godinu Memorijalnog turnira i sjećanja na prerano izgubljene živote. Zahvaljujem se svim ekipama na odazivu, a posebno prijateljima Armana i Luke koji su odigrali revijalnu utakmicu i time očuvali tradiciju' - rekao je Dragan Vrdoljak, trener HŠK Zrinjski.

Na Memorijalnom turniru 2024 najbolji su bili:

1. HŠK Zrinjski

2. HŠK Posušje

3. HFC Zrinjski

4. HNK Brotnjo

- Ovaj Memorijalni turnir nije samo sportski događaj već i prilika za zajedništvo i čuvanje uspomene na Lanu, Luku i Armana kako bi se dostojanstveno proslavili kroz sport koji su toliko voljeli - poručili su organizatori.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.