GRUPA IZ GRUZIJE

Banjalučka policija održala konferenciju za medije i otkrila detalje pljačke u kojoj su otuđena 2 miliona KM

Iz banjalučke Policijske uprave rečeno je da je organizovana kriminalna grupa iz Gruzije došla u Banju Luku, a na meti su im bile mjenjačnice

Konferencija za medije. RTRS

S. S.

16.5.2024

Muškarac iz Gruzije koji je uhapšen zbog nedavne pljačke u banjalučkom naselju Lauš sproveden je u Okružno javno tužilaštvo, rečeno je danas na konferenciji za novinare banjalučke Policijske uprave.

Kako je rekao načelnik Policijske uprave Banja Luka Đurica Vukelić na konferenciji policije traga za deset izvršilaca ovog krivičnog djela, od kojih su sedam pomagači i tri direktna izvršioca.

Također, izvršeni su pretresi i pronađena vozila kojim su se kretali izvršioci.

Iz banjalučke Policijske uprave rečeno je da je organizovana kriminalna grupa iz Gruzije došla u Banju Luku, a na meti su im bile mjenjačnice.

- Izvršioci su identifikovani, ali nažalost nismo pronašli ni njih ni novac - naveo je Vukelić, te dodao da je u pitanju organizovana kriminalna grupa.

Podsjećamo, razbojnici su u utorak napali i opljačkali vlasnicu mjenjačnice u naselju Lauš J.P. Lopov joj je prišao s leđa dok je bila na kućnom pragu te joj istrgao torbe u kojima je navodno bilo oko dva miliona maraka i pobjegao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.