DROGA BILA U PAKETIĆIMA

Uhapšen narkodiler u Baru: Zaplijenjeno 740 grama marihuane, kokain i 4.900 eura

Policija pretresla stan 36-godišnjaka

Oduzeta droga i novac. MUP Crne Gore

B. C.

16.6.2023

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju  ulične prodaje narkotika, lišili slobode S. J. (36) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopćeno je iz MUP-a Crne Gore.

Barska policija je jučer, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.J.

- Pretresom je policija pronašla i oduzela oko 740 grama opojne droge marihuana, koja je bila raspoređena u manja pvc pakovanja, a koja su bila namijenjena za dalju uličnu distribuciju, kao i manju količinu kokaina i tri vage za precizno mjerenje. Pripadnici policije su pretresom pronašli i oduzelu i novac u iznosu od 4.900 eura, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika - navodi se u saopćenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S. J. liši slobode zbog sumnje da je izvršio gore navedno krivično djelo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.