STRAVIČAN SLUČAJ U BIH

Trudnica napala šestogodišnjaka, pao niz stepenice i slomio ruku

Slučaj je prijavljen jučer u 13:45 sati

MUP RS

S. S.

11.3.2024

Šestogodišnji dječak iz Čajniča zadobio je prelom nadlaktice nakon što ga je jučer napala komšinica iz zgrade S.V. iz Čajniča i tom prilikom pao niz stepenice, pišu "Nezavisne novine".

On je nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Čajniče i Univerzitetskoj bolnici u Foči, zbog karaktera povreda prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci na dalje liječenje.

Kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, u pitanju je trudnica koja je policiji priznala šta je uradila.

- Policijski službenici Policijske stanice Čajniče preduzimaju sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela teška tjelesna povreda kojom prilikom je šestogodišnji dječak iz Čajniča zadobio povredu nadlaktice - navode iz PU Foča.

Naime, Policijskoj stanici Čajniče, jučer u 13:45 sati prijavljeno je da je dječak fizički napadnut od strane komšinice S.V. iz Čajniča pri čemu je isti pao niz stepenice i tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, dok su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici Policijske stanice Čajniče.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.