I RANIJE PRIVOĐENI

Supružnici godinama proganjali i uhodili porodicu iz Laktaša: Dolazili im pred kuću i vrijeđali

Više puta su ih presretali i nedolično se ponašali, što je kod oštećenih izazvalo osjećaj uznemirenosti i promjenu životnih navika

Policija intervenirala u Laktašima. Avaz

B. C. / ATV

13.5.2024

Supružnici Mirjana i Milorad T. iz Laktaša uhapšeni su zbog sumnje da su duži period proganjali i uhodili porodicu iz Laktaša što je kod njih izazvalo osjećaj uznemirenosti i promjene životnih navika.

U PU Banja Luka navode da su M.T. i M.T. uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična djela proganjanje, te zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

- Oštećeni su 10. maja prijavili da su M.T. i M.T. od 2021. godine u više navrata automobilom dolazili do njihove porodične kuće u Laktašima, gdje bi usporavali kretanje i zaustavljali se, upućujući im uvrede. Više puta su i presretali i nedolično se ponašali, što je kod oštećenih izazvalo osjećaj uznemirenosti i promjenu životnih navika- saopšteno je iz PU Banja Luka.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o navedenim krivičnim djelima.

Inače, supružnici su i prošle sedmice sankcionisani zbog narušavanja javnog reda i mira, a u decembru prošle godine su prijavljeni za fizički napad u sportskoj kladionici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.