SKANDAL

Uznemirujuće fotografije / Supruga NBA zvijezde ga optužila da je tukao pred djecom

Fraktura nosa, zgloba, oštećen bubnjić, strgani mišići na vratu od gušenja dok nisam zaspala i potres mozga, napisala je

S. S.

1.7.2022

Supruga Majlsa Bridžesa objavila fotografije na Instagramu. INSTAGRAM

NBA zvijezda Majls Bridžes (Miles Bridges) brutalno je pretukao suprugu Mišel Vilijams (Mychelle Williams) u njihovom domu u Los Anđelesu, i to pred djecom, tvrdi ona.

Naime, par se posvađao, a nakon što je vlastiti suprug pretukao, pozvala je policiju. Košarkaš Šarlot Hornets  pobjegao je s mjesta događaja, a policija ga je u srijedu uhapsila pod optužbama za nasilje u obitelji.  

Vilijams je dobila teške povrede uslijed fizičkog obračuna, a slomljen joj je nos, zglob, bubnjić, mišić u vratu te joj je tijelo prekriveno masnicama.

Košarkaš je nesretnu suprugu pokušao ugušiti, a na društvenim mrežama podijelila fotografije koje prikazuju ozljede koje je zadobila opisavši traumu kroz koju prolazi.

- Prezirem što je do ovoga došlo, ali ne mogu više šutjeti. Dozvolila sam nekome da uništi moj dom, da me zlostavlja na svaki moguć́i način i da traumatizira našu djecu za čitav život. Nemam što dokazivati svijetu, ali neću dopustiti nikome ko bi mogao učiniti nešto tako užasno da nema grižnju savjesti i da me prikazuje kao nešto što nisam. Fraktura nosa, zgloba, oštećen bubnjić, strgani mišići na vratu od gušenja dok nisam zaspala i potres mozga - započela je Vilijams pa nastavila:

Supruga Majlsa Bridžesa. INSTAGRAM

- Neću dopustiti ljudima oko njega da me i dalje ušutkavaju i nastave lagati kako bi ga zaštitili. To je neetično, nemoralno, to je zaista bolesno. Boli me srce jer sam oduvijek imala nadu, toliko ljubavi i koliko god ovo bilo strašno za mene, vrijeme je da se zauzmem za sebe. Neću više šutjeti kako bi zaštitila druge jer cijenim svoju djecu i sebe. Ne treba mi saosjećanje, samo ne želim da se ovo dogodi nekom drugom i želim da ta osoba dobije pomoć, moja djeca zaslužuju bolje. Boli me sve, a najviše se bojim za svoju djeca koja su bila svjedoci".

Bridžes je platio  130.000 dolara te je na slobodi, a na društvenim mrežama već su se pojavile peticije u kojima se traži da košarkaš Hornetsa više nikad ne zaigra u bilo kojoj NBA ekipi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.