DEŽURNA TUŽITELJICA

Državljanin Velike Britanije i jedna žena stradali u slijetanju autobusa u Crnoj Gori

Vozač autobusa trenutno je u Općoj bolnici Cetinje i bit će prebačen u Klinički centar Crne Gore, kazala je Radovanović

Autobus sletio s puta. RTCG

Z. K.

19.9.2023

Državljanin Velike Britanije i jedna žena čiji identitet još nije utvrđen poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Cetinje-Budva u mjestu Obzovica, saopćila je dežurna tužiteljica Crne Gore Anđa Radovanović.

Povrijeđeno 22 ljudi

Radovanovićeva je navela i da je povrijeđeno 22 ljudi, od kojih je devet hospitalizovano u Kliničkom centru Crne Gore. Ona je dodala da je vozač autobusa trenutno u Općoj bolnici Cetinje i bit će prebačen u Klinički centar Crne Gore zbog zadobijenih većih povreda.

Radovanovićeva je rekla da za sada nemaju informaciju o tome uzroku saobraćajne nesreće, ali da imaju preliminarno saznanje da nije došlo do kontakta autobusa sa dugim vozilom, prenosi Srna.

Ona je navela da je kao dežurni tužilac oko 12.30 sati obaviještena da se u mjestu Obzovica desila saobraćajna nesreća s više povrijeđenih i stradalih lica.

Mjesto nesreće

Radovanovićeva je navela da je odmah po saznanju izašla na mjesto nesreće zajedno sa vještacima mašinske i saobraćajne struke te da je mjestu uviđaja zatekla pripadnike Uprave policije, vatrogasce i službenike hitne pomoći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.