NASELJE MAREZA

Uhapšen Marko Pavičević zbog ranjavanja dvije osobe u Podgorici

Savović i Galić pogođeni su projektilima u predjelu nogu

Detalji sa uviđaja. Boris Pejović / Vijesti.me

S. S. / Vijesti.me

7.11.2023

Marko Pavićević iz Danilovgrada uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nešto poslije 20 sati u podgoričkom naselju Mareza ranio Podgoričane Veselina Savovića (43) i Slavena Galića (35). Prema informacijama Vijesti, Pavićević je u pravcu Savovića i Galića pucao nakon kraće rasprave, a potom sjeo u Renault Clio i pobjegao.

Savović i Galić pogođeni su projektilima u predjelu nogu i nisu životno ugroženi, rečeno je Vijestima. 

Sagovornik uključen u istragu kazao je da su njih dvojica sjedjela nadomak trafike u tom podgoričkom naselju, a da je Pavićević dojurio automobilom do njih. Navodno, nakon što su ga pitali zbog čega to radi, izašao je iz automobila i počeo da se raspravlja sa njima, a potom i zaprijetio da će ih "pobiti".

- Vratio se u Clio, a potom sa pištoljem krenuo ka njima i povukao oroz. Obojicu je pogodio u predijelu nogu - jednog u stopalo, a drugog u koljeno, a potom je pobjegao - kazao je sagovornik Vijesti.

Pavićević je od ranije poznat policiji, a prema operativnim podacima blizak je jednom od kotorskih klanova. Istažitelji, međutim, vjeruju da pucnjava na Marezi nema veze sa obračunom kriminalnih grupa, već da je Pavićević oružje potegao nakon bahate vožnje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.