VJEŠTAČENJE

Osumnjičeni u slučaju ubistva Danke Ilić upućeni na psihijatriju

Dejan Dragijević (50) u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru iznio je detalje ubistva djeteta

Potraga još traje. Facebook

Dž. R.

25.4.2024

Srđan Janković i Dejan Dragijević, dvojica osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić, upućeni su u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu na psihijatrijsko vještačenje, saznaje Telegraf nezvanično.

Brane se šutnjom

Podsjetimo, osumnjičeni Dejan Dragijević (50) u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru iznio je detalje ubistva djeteta. Međutim, on nije želio da otkrije gdje je bacio Dankino tijelo.

O zločinu nije pričao Srđan Janković (50).

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru saslušani su i Dankini roditelji, Ivana i Miloš koji su, kako se navodi, opisali kako je izgledao kobni dan kada im je nestala kćerka.

Sve ćemo reći

Dok su davali iskaz u istoj prostoriji sjedeli su i osumnjičeni za ubistvo djeteta.

Prije saslušanja otac ubijene Danke dao je izjavu za Telegraf.

- Smrtna kazna za njih je malo, oni treba da robijaju do kraja života. To su monstrumi, ono što proživljavamo svo vrijeme je neopisivo. To može da razumije samo onaj ko je roditelj. Policija nam je više puta dolazila, uzimala razne Dankine stvari, nista ne znamo, ni za tu krv na putu, ni u kolima, ni ništa. Nama nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć, zasto nisu pomogli, nego su ovo uradili. To što Ivana i ja trpimo svo vrijeme je strašno, zovu nas razni ljudi, vrijeđaju, svaljuju krivicu na nas. Ja sam morao da tražim da promijenim broj, ne možemo više. Kada se sve završi mi cemo izaći u medije i sve ćemo reći - rekao je Miloš Ilić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.