IDILIČNO OKRUŽENJE

Novi koncept medenog mjeseca: Buddymoon na Maldivima

Ovaj trend je dobio zamah jer parovi nastoje da proslavu prošire izvan svoje intimne zajednice

Smještaj za mladence i prijatelje. Travel Trade Maldives

Dž. R.

1.5.2024

Novi koncept putovanja za mladence postaje sve popularniji jer uključuje i njihove najbliže. Pod nazivom Buddymoon omogućava mladim parovima priliku da s drugima stvore drage uspomene u idiličnom okruženju.

Jedinstven spoj

U suštini, Buddymoon uključuje mladence koji pozivaju svoje najbliže prijatelje da im se pridruže na njihovom odmoru nakon vjenčanja. Ovaj trend je dobio zamah jer parovi nastoje da proslavu prošire izvan svoje intimne zajednice, prihvatajući da radost dijele sa svojim najdražim saputnicima. 

Buddymoon nudi jedinstven spoj drugarstva i romantike, omogućavajući parovima da stvore trajne uspomene sa svojim krugom najbližih prijatelja usred destinacija koje oduzimaju dah. Sa željom za personaliziranijim iskustvima putovanja, Buddymoon je postao sve popularniji, odražavajući pomak ka inkluzivnim i smislenim proslavama ljubavi i prijateljstva.

Raj za posjetioce

U mirnom zagrljaju Milaidhoo Maldiva, gdje se tirkizne vode susreću sa azurnim nebom, nalazi se raj za zaljubljene i njihove prijatelje. Smješteno u UNESCO rezervatu biosfere na atolu Baa, ovo luksuzno odmaralište poziva parove i njihove najdraže prijatelje da se prepuste oličenju luksuza i privatnosti u hvaljenoj rezidenciji Ocean sa 2 spavaće sobe. 

Nedavno nagrađeno prestižnom nagradom Elite Traveller, ovo svetilište spokoja obećava nezaboravno utočište gdje se smijeh i ljubav prepliću usred sjaja maldivskog pejzaža.

Oni koji vole gurmanske užitke, mogu se oprobati na gurmanskom času kuhanja, koji je predvođen ličnim kuharom koji će otkriti tajne maldivske gastronomije. Prepustite se umjetnosti miksologije uz radionicu koktela, gdje se prave osvježavajući ukusni napici uz zalazak sunca.

Privatno kino

Kako pada noć, magija se nastavlja sa privatnim kino iskustvom osvjetljenim zvjezdama. Opustite se sa voljenima dok gledate kako se kinematografska remek-djela otvaraju na platnu univerzuma, stvarajući trenutke čiste čarolije.

Za trenutke mira i razmišljanja, sesije joge i meditacije čekaju na palubi bazena, okružene umirujućom simfonijom prirode. Oslobodite se briga dok pronalazite unutrašnji mir usred nježnog šuštanja palminog lišća i melodije tropske pjesme ptica.

Dok dan prelazi u noć, nazdravite zalasku sunca uz aperitive i živu muziku. Sa svakim gutljajem i svakom notom, veze se jačaju, a sjećanja zauvijek ostaju urezana u vašem srcu.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.