UŽIVANJE BEZ GRANICA

Televizori koji pružaju ne samo impresivnu veličinu ekrana, već i niz naprednih funkcija

Uz najnovije Samsung televizore od 98 inča, otvarate vrata nevjerovatne zabave, slikovitih doživljaja i pametnog povezivanja

TV za svaki dom. Samsung

Z. K.

23.4.2024

Za one koji žele da prošire granice svojih filmskih večeri i gejming avantura, Samsung televizori iz Neo QLED i QLED serije uređaja predstavljaju ultimativno rješenje. 

Minimalistički dizajn

Sa impresivnim karakteristikama, ovi televizori redefinišu kućnu zabavu na jedinstven i nesvakidašnji način. Uzmite daljinski, udobno se smjestite i pripremite za doživljaj koji će vas ostaviti bez daha.

Uz najnovije Samsung televizore od 98 inča, otvarate vrata nevjerovatne zabave, slikovitih doživljaja i pametnog povezivanja, a zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu i tankom profilu uređaja, ovi televizori će se savršeno uklopiti u svaki tip enterijera.

Ovi televizori pružaju ne samo impresivnu veličinu ekrana, već i niz naprednih funkcija koje će transformisati vaše iskustvo gledanja. Neo QLED televizori donose niz poboljšanja poput Neural Quantum Processor 4K, koji koristi naprednu vještačku inteligenciju kako bi poboljšao slike niskog kvaliteta i izvukao svaki detalj.

Prilagođava sliku

Samsung televizori dolaze sa inteligentnim režimom EyeComfort koji prilagođava sliku tako da bude prijatna za oči. Na ovaj način smanjuje se napor prilikom gledanja i održava se visok nivo udobnosti. Možete uživati u satima gledanja bez umaranja očiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.