MALO MU JE

Slavni bokser viđen s dvije žene nakon što se zaručio s porno zvijezdom

Prvo je objavio zaruke, zatim ga je druga grlila, a nedavno je šetao držeći se za ruke s trećom ljepoticom...

Rajan Garsija. Sbch

Jutarnji.hr

25.4.2024

Američki bokserr Rajan Garsija (Ryan Garcia) (25) ozbiljno je shvatio to da mora dobro iskoristiti slobodno vrijeme tijekom svog boravka u Miamiju, nakon što je pobijedio Devina Heneyja u subotnjem meču.

25-godišnji boksač, koji je sredinom travnja objavio zaruke sa zvijezdom filmova za odrasle Savannah Bond, viđen je kako se drži za ruke s manekenkom Grace Boor dok su šetali po Miamiju.

Garcia je pritom bio bez majice, a na sebi je imao samo crne kratke hlače i čarape, dok je Boor bila u bijelom bikiniju i šilterici.

Ljepotica je na svom Instagramu podijelila video na kojem Garcia daje autograme mladim obožavateljima.

Rajan Garsija i Grejs Bur. Sbch

Njihova šetnja plažom uslijedila je samo dan nakon što je Garcia viđen s influencericom Alexom Dellanos, kćeri TV voditeljice Myrke Dellanos, također u Miamiju, prenosi The Sun.

Ona je za tu prigodu odabrala ružičastu haljinu, a fotografirana je s rukama oko Garcijinog vrata.

Pet dana prije boksačkog meča Garcia je javno obznanio svoje zaruke s Bond, i to tako što je objavio video na X-u u kojem se može vidjeti kako prosi svoju dragu, za koju tvrdi da ju je tek upoznao. Boksački šampion također je izjavio da je bio "tako sretan i motiviran" za borbu s Haneyjem upravo zbog zaruka.

Boksač je također u zasebnoj objavi napisao da je Bond "trudna", a sve ovo dolazi nakon njegova nedavnog razvoda od bivše Andree Celine s kojom ima trogodišnju kćer Belu i sina Henryja Lea Garciju, koji je rođen u prosincu 2023. Boksač ima i kćer Rylie iz prethodne veze s Catherine Gomez.

Zahtjev za razvod podnio je sam boksač, a kao razlog naveo je "nepomirljive razlike". Bili su zajedno od 2019. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.