BRUTALNO

Pogledajte strašan nokaut kojim je Šveđanin šokantno pobijedio Soldića

Kadestam se pokazao kao iznimno neugodan borac koji ne odustaje i bez obzira na batine je išao naprijed

Detalj iz borbe Soldića i Kadestama. Screenshot

E. T.

7.5.2023


Hrvatski MMA borac Roberto Soldić izgubio je u ONE FC-u od Šveđanina Zebaztiana Kadestama. Meč je završen u drugoj rundi, a švedski borac je upisao pobjedu nokautom nakon velikog preokreta. Hrvatski borac bio je puno bolji u prvoj rundi i lice Šveđanina je na kraju runde bilo potpuno krvavo, piše Index.

No Kadestam se pokazao kao iznimno neugodan borac koji ne odustaje i bez obzira na batine je išao naprijed. U drugoj rundi je ušao u jednu izmjenu, nakon koje je Soldić završio na podu.

Robocop je brzo ustao, ali je suparnik nanjušio krv i snažnom serijom udaraca ga je uzdrmao i doveo do ograde. Tamo ga je aperkatom još jednom poslao na pod i prisilio suca da prekine borbu.

Bila je ovo druga Soldićeva borba u ONE-u. Prva je prekinuta u prvoj rundi zbog udarca koljenom u međunožje koji mu je zadao Murad Ramazanov. Soldić je stigao u azijsku promociju kao velika zvijezda, a tome svjedoči činjenica da su ga gurnuli u jednu od glavnih borbi u prvom, povijesnom eventu na američkom tlu. Predviđao mu se napad na pojas, ali ovaj poraz ga je sigurno unazadio na tom putu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.