KOŠARKA

Navijači Partizana: „Ti si Zvezdin četnik, Omiću“

Avaz.ba

30.1.2018

Navijači Crvene zvezde bojkotiraju utakmice košarkaškog kluba jer je doveo Alena Omića, jer je po nacionalnosti Bošnjak.  

„Delije“ u svojem klubu ne žele Albance, Hrvate i muslimane, što su prošlog tjedna poručili velikim transparentom "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija!" na utakmici Eurolige protiv Olimpijakosa u Beogradu, a zatim su podigli i drugu poruku: "Hvala upravi za radost i titule. Dok igra tko ne treba, na nas ne računajte!"

To je označilo početak bojkota „Delija“, koji nisu bili na sinoćnjoj utakmici Zvezde i Partizana u regionalnoj ligi i tako nisu mogli vidjeti pobjedu njihove momčadi 86:74 protiv najvećeg rivala, kao što nisu svjedočili ni prvom Omićevom nastupu u najvećem srpskom derbiju.

Odlični centar je za 14 minuta u igri postigao šest koševa, uz po jedan skok i asistenciju. Simpatizeri Zvezde dočekali su ga ovacijama, a navijači Partizana uvredama.

Omićevo igranje i s tim povezan bojkot „Delija“ izazvali su naslađivanje navijača Partizana. „Grobari“ su nepoželjnog igrača rivala dočekali skandiranjem "Ti si Zvezdin četnik, Omiću!".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.