KLAUZULA U UGOVORU

Mančester junajted Solskjeru nije uručio otkaz, mediji pišu da je razlog velika odšteta

Norveški trener bi naplatio sedam i pol milion miliona funti, odnosno oko devet miliona eura

Solskjer: Dobio drugu šansu na klupi Junajteda. TWITTER

E. Ćosić

27.10.2021

Uveliko se piše o tome kako će prvi naredni loš rezultat Mančester junajteda značiti otkaz za trenera Ole Gunara Solskjera (Gunnar Solskjaer). 

"Crveni đavoli" su nanizali nekoliko loših rezultata, a da se stolica Norvežaninu zaljulja pobrinuo se debakl koji je timu nanio Liverpul usred Old Traforda od čak 5:0. Mnogi su smatrali da će uprava odmah uručiti otkaz Solskjeru, međutim do toga nije došlo, a zauzvrat mu je data druga šansa.

Danas se pojavila informacija o vrijednosti ugovora koji ima norveški trener. Navodno bi u slučaju davanja otkaza Solskjeru Junajted morao platiti odštetu od sedam i pol miliona funti, odnosno oko devet miliona eura. 

Čelnici kluba su održali sastanak na kojem se razmatrala opcija davanja otkaza Solskjeru, ali su ključni ljudi bili podijeljenog mišljenja, a podršku Solskjeru dao je i legendarni Sir Aleks Ferguson (Alex). 

Norvežanin će voditi tim protiv Totenhema i, prema pisanju brojnih medija, zavisno od rezultata za vikend, utakmice protiv Atalante i Mančester sitija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.