LEGENDARNI PORTUGALAC

Kako će reagovati Kristijano: "Za Ronalda i Junajted bi bilo bolje da se nije vratio"

Ronaldo se poslije 12 godina vratio na Old Traford, a sa njim je došla i euforija. Sve se činilo kao bajka, a završilo je kao noćna mora

Solskjer: Odluka o Ronaldu promijenila sve. AP

E. Ć.

6.3.2024

Trebala je biti bajka, ali postala je noćna mora. Ovim riječima je najbolje objasniti drugi mandat portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda (Cristiano) u Mančester junajtedu.

Ronaldo se poslije 12 godina vratio na Old Traford. Njegov povratak je izazvao euforiju navijača Mančester junajteda. Dobro je i počeo, sa dva gola protiv Njukasla, a onda se sve pretvorilo u košmar.

O tome je sada govorio i Ole Gunar Solskjer (Gunnar Solskjaer), koji je bio trener Junajteda kada se Portugalac vratio.

Solskjer je gostovao u podkastu "The Overlap", a Geri Nevil (Gary Neville) ga je pitao šta bi promijenio od onoga šta je uradio u Junajtedu.

- Govorio sam već o ovome. Dovođenje Ronalda je bila prava stvar. Ali mislim da bi bilo bolje i za Ronalda i za Junajted da nije došao - rekao je Solskjer.

Solskjer nije dočekao kraj sezone 2021/22 na klupi Junajteda, a "Crveni đavoli" su sezonu završili na 6. mjestu u Premijer ligu, a u osmini finala Lige prvaka ih je zaustavio Atletiko Madrid.

Što se Ronalda tiče, on je bio najbolji igrač i strijelac tima te sezone sa 24 pogotka u svim takmičenjima.

Međutim, Ronaldo se nije slagao sa Erikom Ten Hagom, pa je klub napustio krajem 2022. godine. Prethodno je dao šokantan intervju Pirsu Morganu (Piers) gdje je kritikovao upravu i trenera Mančester junajteda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.