PRIJELAZNI ROK

Andrea Beloti ne želi više čekati transfer u Milan: Karijeru nastavlja u Francuskoj

Nadao se 28-godišnji napadač iz Lombardije, iz Kalčinate, da će se preseliti u obližnji Milano, ali Rosoneri kao da nisu bili zainteresovani da ga dovedu

Andrea Beloti. Agencije

G. Š.

2.7.2022

Andrea Beloti više nije fudbaler Torina, a bio je zaštitni znak "Bikova" zbog sedam godina provedenih na Olimpijskom stadionu. No, došlo je vrijeme da se oproba u nekoj jačoj sredini. Igrama i golovima je to odavno zaslužio.


Izgubio strpljenje

Nadao se 28-godišnji napadač iz Lombardije, iz Kalčinate, da će se preseliti u obližnji Milano, ali Rosoneri kao da nisu bili zainteresovani da ga dovedu. Svakako su prvo izabrali da završe posao sa Divokom Origijem, kojem je istekao ugovor s Liverpulom, a po pisanju italijanskih medija Beloti je izgubio strpljenje i riješio da se okrene drugoj ponudi - Monakovoj.

Navodno je kontakt već uspostavljen i Italijan sa svojim zastupnicima u ponedjeljak putuje u Kneževinu da utanači finansijske detalje. Po pisanju "Tutomerkata", obje strane su pozitivnog stava po pitanju ishoda pregovora, a rimska "Republika" dodaje da bi Beloti trebalo da zarađuje 3.500.000 po sezoni.

Dolaskom u Monako pouzdani centarfor pokušat će da vrati formu pošto je prošle sezone prvi put od kada je 2015. prešao iz Palerma u Torino završio sezonu bez dvocifrenog broja golova u Seriji A. 

Problemi sa povredema

Osam puta je bio strijelac, ali je na to uticao i manji broj odigranih mečeva nego inače jer je imao probleme s povredama.

Monako će kao trećeplasirani tim Lige 1 prošle sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. Kreće od trećeg pretkola.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.